Salg

Salg af gasbeton – en billig løsning i høj kvalitet

Har du ledt og ledt efter en virksomhed, der sælger gasbeton? Så har du fundet de rette. Hos JAS-Montage ApS både sælger og monterer vi gas- og porebeton. Vi er at finde i Toftlund til daglig, men mange af vores kunder kommer fra Haderslev, Aabenraa og omegn. Vi dækker hele Sønderjylland, og kører også gerne ud til dig.

​Hvilke fordele har gasbeton?

Hvorfor er det lige præcis, du skal vælge gasbeton? Gasbeton har mange fordele, som gør det til et meget eftertragtet materiale til byggeri. Alt det, en murer kan lave, kan også laves i gasbeton. Gasbeton er et solidt materiale med stor bæreevne, og så er det nemt at arbejde med. Gasbeton fungerer lyddæmpende, og så er det langt bedre for klimaet end mange andre populære materialer, da det kan genbruges. Gasbeton er basisk og uorganisk, så du vil aldrig døje med råd eller lignende. Det er et diffusionsåbent materiale, som gør, at fugt nemt kan vandre igennem det.

De nyeste typer gasbeton isolerer så godt, at de kan bruges til at bygge lavenergihuse. Derfor tåler materialet også frost. Slutteligt vejer gasbeton ikke særlig meget, så det er nemt at transportere.

​Hvad kan vi lave i gasbeton?

Overordnet kan vi lave alt i gasbeton. Du skal derfor altid være velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde det, du skal bruge, på vores liste nedenfor.

Vi har naturligvis nogle ting, der altid er på lager. Det er:

  • Brystninger
  • False
  • Multiplader
  • Elementer
  • Silkablokke

Bestil gasbeton i dag

Kontakt os for et godt tilbud. Vi kan enten få speciallavede produkter af gasbeton, og ellers kan du bestille nogle af de varer, vi allerede har hjemme. Benyt dig af kontaktformularen her på siden, hvis du vil indgive en ganske almindelig bestilling.

​Har du nogle spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os per telefon 51 68 57 47 eller e-mail kontakt@jasmontage.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os