Montage af gasbeton i Ribe, Haderslev og omegn

​Gasbeton montage udført af professionelt firma

​Leder du efter et professionelt firma, som kan hjælpe dig med gasbeton montage? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos JAS-Montage ApS kan vi klare alle opgaver inden for porebeton og gasbeton nær Ribe og Haderslev. Vi står primært til rådighed i områderne omkring Haderslev, Ribe og Aabenraa, men vi servicerer også gerne kunder i det resterende Sønderjylland.

Professionelle montører med mange års erfaring

Som et erfarent og professionelt firma, har vi en solid erfaring inden for betonmontage. Vores kompetencer spænder over både simple og komplekse opgaver, både indendørs og udendørs. Vores dygtige og erfarne team af betonmontører er i stand til at håndtere ethvert projekt, du måtte have. Hvis du søger en professionel og kompetent betonmontør, så er vi det oplagte valg. Vi står klar til at løse din opgave med høj kvalitet og pålidelighed. Du kan være sikker på, at vi vil gøre alt for at imødekomme dine ønsker og krav.

Hvad er gasbeton?

Gasbeton er et porøst og let byggemateriale, som dannes ved skumning og efterfølgende varmehærdning af en blanding af forskellige naturmaterialer. Blandingen består af fint, formalet sand, vand, cement og aluminiumspulver. Gasbeton er et meget anvendeligt materiale, som kan bruges til næsten alt inden for murværk og vægge.

Alt, hvad en murer laver i mursten, kan vi også lave i gasbeton, og derfor bør du aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp. Vi er meget dygtige til vores arbejde og kan derfor garantere dig veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

​Kontakt os for mere information om gasbeton montage

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af gasbeton montage til en attraktiv pris? Så er du til hver en tid velkommen til at tage fat i os. Vi står altid klar til at varetage din opgave professionelt og tilbyde kompetent rådgivning. Kontakt os på telefon 51 68 57 47 eller på mailen kontakt@jasmontage.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os