Indhent tilbud

Hos JAS-Montage ApS klarer vi alle opgaver, der har med gas- og porebeton at gøre. Hvis du får vores hjælp, kan vi lave det samme, som en murer kan: det bliver bare af gas- eller porebeton.

Vores arbejde

Vores arbejde er af den bedste kvalitet, så du får et holdbart og solidt resultat. Vi har adresse i Toftlund, men vores kunder er spredt ud over Sønderjylland. Vi har eksempelvis mange kunder i og omkring Haderslev og Aabenraa.

Hvorfor skal du vælge os?

Det skal du, fordi vi er et professionelt firma. Vi varetager de helt simple opgaver, men vi er naturligvis også klædt på til de langt mere komplicerede, større opgaver. Vi monterer altid til tiden, og så leverer vi endda med eksemplarisk kvalitet. Vi er dygtige, erfarne og kompetente montører af gas- og porebeton, hvilket gør os til det oplagte valg.

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vil du have vores hjælp? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan altid ringe til os på vores telefonnummer, som er 51 68 57 47. Ellers kan du her på vores side benytte dig af vores kontaktformular. Jo mere detaljeret, du udfylder formularen, jo mere præcist kan vi lave vores tilbud, og jo hurtigere kan vi vende tilbage til dig.

​Brænder du inde med spørgsmål, store som små, kan du eventuelt kontakte os per e-mail først. Den lyder således: kontakt@jasmontage.dk.

​Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os