Porebeton

Porebeton montage på nybyggede huse​

​Hos JAS-Montage ApS kan vi lave alt i både gasbeton og porebeton. Hvis du er på udkig efter en professionel samarbejdspartner, som kan hjælpe med porebeton montage, så er vi et oplagt valg. Vi kommer mest i områderne i og omkring Haderslev og Aabenraa, men hjælper gerne kunder i hele Sønderjylland.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for porebeton montage. Derfor er vi også i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Vi kan fx lave indervægge i garager, i nybyggede hus eller i andre store byggerier. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig og kompetent porebeton montør.

Hvad er porebeton?

Porebeton er det samme som gasbeton, men det er mere fagmæssigt korrekt at bruge betegnelsen porebeton. Gasbeton er fremstillet af en række forskellige naturmaterialer såsom sand, aluminiumspulver, vand, kalk og cement. Materialet er meget anvendeligt, idet det kan bruges både indendørs og udendørs. Faktisk kan alt det, som kan mures i mursten også laves i gasbeton.

​Vi er meget dygtige til at udføre løsninger i porebeton, hvor vi garantere holdbare og flotte resultater. Derudover kan du forvente konkurrencedygtige priser og overholder aftaler hver gang, du samarbejder med os.

​Kontakt os og hør mere om porebeton montage

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af porebeton montage til en fordelagtig pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at løse både store og små opgaver.

Vi kan kontaktes på nummeret 51 68 57 47 eller på e-mailen kontakt@jasmontage.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os