Montage

​Gasbeton montage udført af professionelt firma

​Leder du efter et professionelt firma, som kan hjælpe dig med gasbeton montage? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos JAS-Montage ApS kan vi klare alle opgaver inden for gasbeton og porebeton. Vi står primært til rådighed i områderne omkring Haderslev og Aabenraa, men vi servicerer også gerne kunder i det resterende Sønderjylland.

Professionelle montører med mange års erfaring

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for faget. Det betyder, at vi er i stand til at varetage både simple og mere komplicerede opgaver inden for gasbeton montage – både indendørs og udendørs. Hvis du er på udkig efter en professionel og dygtig gasbeton montør, så er vi altså et oplagt valg. Vi står klar til at løse din opgave for dig.

Hvad er gasbeton?

Gasbeton er et porøst og let byggemateriale, som dannes ved skumning og efterfølgende varmehærdning af en blanding af forskellige naturmaterialer. Blandingen består af fint, formalet sand, vand, cement og aluminiumspulver. Gasbeton er et meget anvendeligt materiale, som kan bruges til næsten alt inden for murværk og vægge.

Alt, hvad en murer laver i mursten, kan vi også lave i gasbeton, og derfor bør du aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp. Vi er meget dygtige til vores arbejde og kan derfor garantere dig veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

​Kontakt os for mere information om gasbeton montage

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af gasbeton montage til en attraktiv pris? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at varetage din opgave professionelt og tilbyde kompetent rådgivning. Kontakt os på telefon 51 68 57 47 eller på mailen kontakt@jasmontage.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os